Koetswerkhersteller Wondercar Raes Oostkamp

in Oostkamp

RAES Autogroep is de officiële verdeler van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Cupra & Yamaha in Oostkamp, Brugge en Oostende. In onze vestigingen kunnen klanten terecht voor zowel de aankoop van hun wagen als voor de service naverkoop. Wondercar Raes Oostkamp staat in voor alle carrosseriewerk, dit zijn zowel traditionele herstellingen als SMART-repair.

http://www.raesautogroep.be/nl

Koetswerkhersteller Wondercar Raes Oostkamp

Bij RAES Autogroep gaan we tot het uiterste om onze klanten de perfecte service te bieden, van bij de start van hun zoektocht naar hun perfecte wagen tot feilloze nazorg, onderhoud en herstellingen. Voor onze afdeling Wonderkar Raes in Oostkamp zijn we nu op zoek naar een koetswerkhersteller met oog voor detail.

TAKENPAKKET

Als koetswerkhersteller maak je deel uit van onze carrosserie-afdeling en rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke.

Je staat in voor het herstellen van beschadigde voertuigen en doet het nodige om deze weer in hun originele staat te herstellen. Jouw focus ligt op plaatwerk herstellen en de wagens bijstellen.

JOUW PROFIEL

  • Je hebt een diploma koetswerkhersteller of gelijkwaardig door relevante ervaring. Je hebt reeds relevante ervaring opgedaan.

  • Je werkt nauwkeurig en met oog voor detail. Je gaat altijd voor perfectie. Je werkt netjes en georganiseerd.

  • Je kan zelfstandig werken binnen een team.

  • Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands, Engels, Frans en/of Duits.

ONS AANBOD

Wij bieden je graag het volgende:

-       Een vast voltijds contract met uuloon vanaf 16,90€ bruto in een gevarieerde en boeiende omgeving bij een referentiespeler in de sector.

-       Opleidingen en trainingen zodat je je verder kan ontplooien en eventueel doorgroeien binnen ons bedrijf.

-       Een aangename werkomgeving met een familiale en collegiale sfeer. Bij RAES gaan we voor eerlijkheid, respect, open communicatie en samenwerking om zo samen te blijven groeien.

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”). Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?