RAES Autogroep is de officiële verdeler van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Cupra & Yamaha in Oostkamp, Brugge en Oostende. In onze vestigingen kunnen klanten terecht voor zowel de aankoop van hun wagen als voor de service naverkoop. Wondercar Raes Oostkamp staat in voor alle carrosseriewerk, dit zijn zowel traditionele herstellingen als SMART-repair.

http://www.raesautogroep.be/nl

Klantenadviseur

Klantenadviseur

Ben jij de klantenadviseur die we zoeken?

Bij RAES Autogroep gaan we tot het uiterste om onze klanten de perfecte service te bieden, van bij de start van hun zoektocht naar hun perfecte wagen tot feilloze nazorg, onderhoud en herstellingen. Hiervoor zijn we nu op zoek naar een klantenadviseur die dit alles in goede banen leidt.

TAKENPAKKET

Als klantenadviseur maak je deel uit van ons onthaal-team en rapporteer je aan de Service Manager.

 • Als eerste aanspreekpunt in onze garage, geef jij onze klanten en prospecten meteen het gevoel dat ze bij RAES Autogroep in goede handen zijn.

 • Je zorgt voor de ontvangst van de auto’s voor onderhoud en zorgt voor een eerste probleemanalyse. Op basis hiervan regel je de nodige werkorders en zorgt voor de interne opvolging en correcte facturatie.

 • Je staat garant voor een goede administratieve opvolging van alle dossiers zodat alles gesmeerd loopt.

JOUW PROFIEL

 • Je bent klantgericht en communiceert vlot en vriendelijk, zowel in persoon als via telefoon en e-mail.

 • Je bent technisch-commercieel ingesteld en hebt een goede kennis van automechaniek en deed al ervaring op binnen de automobiel sector.

 • Als sterke project manager hou je steeds het overzicht en ben je een krak in plannen en opvolgen. Ook in drukke periodes hou je steeds het hoofd koel.

 • Je kan zelfstandig werken en als echte teamspeler werk je ook graag samen met collega’s.

 • Je bent een administratief talent, pro-activiteit, stiptheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid zijn enkele van jouw sterke punten.

 • Je bent vlot Nederlandstalig, kennis van Frans, Engels en/of Duits is een meerwaarde.

Herken je jezelf hier in? Dan ben jij misschien wel de klantenadviseur die we zoeken! 

ONS AANBOD

Wij bieden je graag het volgende:

 • Een vast voltijds contract in een gevarieerde en boeiende omgeving bij een referentiespeler in de sector.

 • Een loonpakket met maandloon vanaf 2500€ bruto en extra- legale voorwaarden zoals o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een bedrijfswagen.

 • Opleidingen en trainingen zodat je je verder kan ontplooien en eventueel doorgroeien binnen ons bedrijf.

 • Een aangename werkomgeving met een familiale en collegiale sfeer. Bij RAES gaan we voor eerlijkheid, respect, open communicatie en samenwerking om zo samen te blijven groeien.

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”). Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?