Diagnosetechnieker

in

RAES Autogroep is de officiële verdeler van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Cupra & Yamaha in Oostkamp, Brugge en Oostende. In onze vestigingen kunnen klanten terecht voor zowel de aankoop van hun wagen als voor de service naverkoop. Wondercar Raes Oostkamp staat in voor alle carrosseriewerk, dit zijn zowel traditionele herstellingen als SMART-repair.

http://www.raesautogroep.be/nl

Diagnosetechnieker

Ben jij de diagnosetechnieker die we zoeken?

Bij RAES Autogroep gaan we tot het uiterste om onze klanten de perfecte service te bieden, van bij de start van hun zoektocht naar hun perfecte wagen tot feilloze nazorg, onderhoud en herstellingen. Hiervoor zijn we nu op zoek naar een gedreven diagnosetechnieker.

TAKENPAKKET

Als diagnosetechnieker rapporteer je aan de werkplaatsverantwoordelijke.

  • Als technisch expert stel je zelfstandig de diagnose en voer je elektrische en mechanische herstellingswerken uit, volgens de voorschriften van de constructeur. Wij zorgen voor de nodige trainingen zodat je steeds over de juiste expertise beschikt.

  • Je zorgt voor een volledig overzicht van de uitgevoerde werken en deelt dit met de werkplaatsverantwoordelijke. Zo kunnen we steeds onze klanten correct en gedetailleerd informeren over de herstellingen.

JOUW PROFIEL

  • Je hebt een diploma Autotechnologie (technisch of graduaat) en hebt al een stevige dosis ervaring opgedaan in soortgelijke functies.

  • Je hebt ervaring in autotechniek en kan door doorgedreven analyse snel vaststellen wat er nodig is.

  • Je werkt nauwkeurig en georganiseerd, met oog voor detail en een gezonde portie doorzettingsvermogen. Je stopt niet tot je éxact weet wat er scheelt en een pasklare oplossing kan voorstellen.

  • Je kan zelfstandig werken binnen een team.

  • Je bent vlot Nederlandstalig, basiskennis Frans, Engels en/of Duits is een meerwaarde.

Herken je jezelf hier in? Dan ben jij misschien wel de diagnosetechnieker die we zoeken! 

ONS AANBOD

Wij bieden je graag het volgende:

  • Een vast voltijds contract met uurloon vanaf 19,64€ in een gevarieerde en boeiende omgeving bij een referentiespeler in de sector.

  • Opleidingen en trainingen zodat je je verder kan ontplooien en eventueel doorgroeien binnen ons bedrijf.

  • Een aangename werkomgeving met een familiale en collegiale sfeer. Bij RAES gaan we voor eerlijkheid, respect, open communicatie en samenwerking om zo samen te blijven groeien.

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”). Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?