Bij ons werken

De "5-sterren"-inzet van onze mensen is de kracht van ons bedrijf

Wil je graag spontaan bij ons solliciteren?

spontaan solliciteren

Wij zijn op zoek naar talent zoals jij !

Uw spontane sollicitatie werd succesvol ontvangen.

{{ job.title }}

{{ job.contract_type_name }}

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures. Je kan hierboven spontaan solliciteren en jouw gegevens achterlaten. Wij houden jouw gegevens bij en contacteren je indien er een gepaste vacature voor jou vrijkomt. Neem ook gerust zelf af en toe een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Onze troeven

Oog hebben voor de klant!

De persoonlijke aanpak, dat is de enige juiste aanpak bij RAES Autogroep. Klanten moeten zich niet alleen begrepen en geholpen voelen, meer nog, bij RAES Autogroep moeten ze zich thuis voelen.

Kwaliteit

Onze kwaliteitsnorm ligt op het hoogste niveau. Niet alleen op vlak van onze producten, maar ook op het vlak van onze diensten, en de manier waarop we dagelijks met onze klanten omgaan. Wij gaan voluit voor een "5-sterren"-beoordeling... iedere dag opnieuw.

Training & Ontwikkeling

Werken bij RAES Autogroep staat garant voor een gestage professionele ontwikkeling. We hebben immers mensen nodig met inzicht, kennis en kunde in een steeds sneller evoluerende markt op technologisch gebied. Leergierigheid is bij RAES Autogroep een troef!

Teamwork

Teamwork makes the dream work... Bij RAES Autogroep werken we samen en vullen elkaar aan, kunnen we lachen, hebben we discussies, laten we iedereen in zijn waarde, gaan we voor "5-sterren-kwaliteit".

Vragen?

Lies Raes

Lies Raes

Gaston Roelandtsstraat 18 , 8020 Oostkamp , België

lies.raes@garageraes.be

0476508853